GWA worked with Lululemon to create a headquarters office resonant with their company values, a work environment as progressive and functional as the company itself. Working within the framework of the existing Coca-Cola bottling plant at 1818 Cornwall which was converted to office space in the 1980s, GWA opened up a multi-story atrium within the red-brick building to act as a focal circulation space and to physically and metaphorically link the levels within the building. A dramatic staircase climbs from floor to floor against the backdrop of a massive living wall. Award-winning millwork details using reclaimed timber complement the existing brickwork both inside and out.

Location:

Vancouver, BC

Size:

Existing, No Change

Client:

Lululemon

Gustavson Wylie Architects (GWA)

Architect:

Consultants:

 
454560_orig.jpg
_J3A2263.jpg
_J3A1845-Panorama.jpg
luluemployee'sentrance2.jpg
_J3A2601 (2).jpg
_J3A2436-straightened.jpg
 
_J3A2388.jpg