This space was conceived to consolidate the Accenture and ABSU offices into one office, which incorporates the company's strategies for space planning. Maximizing space was a major element of the overall design which needed to be expediently carried out in order to complete the project for occupancy. The office was designed to create a fresh new environment, in line with Accenture’s international image, while at the same time maintaining its own identity in relation to its location in Vancouver. Colors and materials were selected to reflect a Pacific Northwest aesthetic including medium-toned woods, natural stone, and textured glass to emulate water. The layout of the offices includes uniform workstations throughout which eliminated any sense of hierarchy based on workstation sizes. Collaborative workspaces are scattered throughout each floor to encourage team building.

Location:

Vancovuer, BC

Gustavson Wylie Architects (GWA)

Architect

 
Accenture-029.jpg
Accenture-035.jpg
Accenture-018.jpg
Accenture-049.jpg